Zoeken in aanbod

of type een zoekwoord

Mailservice

Meld u aan en blijf gratis op de hoogte van het nieuwste aanbod én méér!
Druk deze pagina af

Burgerbrug, Grote Sloot 106, Noord-Holland

Algemeen
 
Type object: Appartement(en)
Koopsom: € 445.000,00 k.k.
Huuropbrengst: € 26.189,00
Status: beschikbaar/te koop
Objectcode: 398
Beleggingsobject bestaande uit 1 woonhuis met 4 appartementen in Burgerbrug
Objectinformatie

Te koop bij Ambivast: beleggingspand bestaande uit één woonhuis met 4 achtergelegen appartementen in Burgerbrug (nabij Schagen).

Het geheel is landelijk gelegen aan open vaarwater met prachtig uitzicht. Dichtbij het strand, de zee en
het bos.

Het woonhuis
Het woonhuis heeft een woonoppervlakte van ca. 100 m2, een ruime L-vormige woonkamer met half open keuken en een aparte kantoorruimte op de begane grond. Op de 1e etage bevinden zich 3 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met dakkapel, een badkamer en toilet.

Appartement A
Dit appartement is direct achter het woonhuis gelegen en is ca. 88 m2 groot, heeft een woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers, badkamer en apart toilet op de 1e etage.

Appartement B
Dit betreft een gelijkvloers appartement, de woonkamer met open keuken, slaapkamer, badkamer en toilet bevinden zich allemaal op de begane grond vloer. Er is nog wel bergruimte op de begane grond met een vlizotrap naar de nok voor nog meer bergruimte. Dit appartement is ca. 60 m2 groot.

Appartement C
Dit appartement is ca. 69 m2 groot en is verdeeld over 2 etages met op de derde etage een vliering.
Op de begane grond bevinden zich de woonkamer met open keuken, badkamer met apart toilet. Op de eerste etage zijn er twee slaapkamers te vinden en de toegang tot de vliering (middels vlizotrap).

Appartement D
Dit appartement is volledig casco en dient nog te worden afgewerkt. Het is een gelijkvloers appartement met een woonkamer met open keuken, badkamer, toilet en 1 slaapkamer.

Alle appartementen zijn voorzien van eigen tussenmeters en een eigen cv ketel van het merk .Intergas HRE Combi Compact. Het woonhuis beschikt over de hoofdmeters.

Achter het woonhuis bevindt zich nog een ruime berging/schuur welke momenteel wordt gebruikt als opslag voor de huurders.

Dit object is toe aan renovatie en wordt "as is, where is verkocht", dit betekend in de staat waarin het zich bevindt tijdens de bezichtigingen/ondertekenen van de koopakte inclusief zichtbare en onzichtbare gebreken. Koper wordt geadviseerd een bouwkundig onderzoek te laten verrichten.

Informatie huuropbrengsten
De huuropbrengst per jaar bedraagt € 26.189,-.
Huurders hebben een huurovereenkomst van onbepaalde tijd en met uitzondering van appartement D is het volledig verhuurd. Er is wel een huurcontract afgesloten voor appartement D en zodra dit appartement in bewoonde staat opgeleverd kan worden gaat het huurcontract in.

De huurders betalen servicekosten voor gas, water en elektra. De servicekostenopbrengst bedraagt € 7.200,- per jaar.

Gezien het bouwjaar van het pand heeft verkoper een asbestinventarisatierapport op laten stellen meer informatie is op aanvraag beschikbaar.

Samenvatting
- Vraagprijs onroerend goed: € 445.000,- k.k.
- Huuropbrengst: € 26.189,-
- Aanvaarding: In overleg, per direct mogelijk

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging neemt u dan contact met ons op. Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie. Het beleggingspand is in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen in verband met de privacy van de huurders.

Locatie van het object