Zoeken in aanbod

of type een zoekwoord

Mailservice

Meld u aan en blijf gratis op de hoogte van het nieuwste aanbod én méér!

Uw Investeringsrendement

Hoe hoog is uw investeringsrendement? Te laag, of zo onregelmatig hoog dat u er slapeloze nachten van heeft? Een investering in vastgoed levert u veelal een stabiel maar hoog rendement op. Aan een vastgoedinvestering kleven namelijk een aantal aangename voordelen. Zo hoeft u niet bang te zijn voor inflatie. Uw directe inkomsten stijgen mee omdat inflatie in de huur wordt doorberekend. En ook uw indirecte inkomsten zijn inflatiebestendig aangezien de prijzen van vastgoed simpelweg meestijgen met inflatie.

Ook kan een belegging in vastgoed het investeringsrendement van uw gehele beleggingsportefeuille opschroeven. Doordat u bij een vastgoedbelegging andere risico’s loopt dan bij, zeg, een aandelenbelegging, spreidt u de risico’s die u loopt (nog afgezien van het feit dat u bij vastgoedbeleggingen überhaupt minder risico loopt dan bij een belegging in aandelen). Het rendement op een belegging in vastgoed is in de regel een stuk hoger dan het rendement op obligaties.

Natuurlijk valt of staat een geslaagde belegging met de juiste keuzes, laat u daarom ten alle tijden adviseren door een specialist om onnodige risco's te vermijden. Zoek daarbij met name een specialist die bekend is in de markt waarin het beleggingspand van uw voorkeur zich bevind.

Bereken nu eenvoudig uw investeringsrendement of bekijk ons aanbod.