Zoeken in aanbod

of type een zoekwoord

Mailservice

Meld u aan en blijf gratis op de hoogte van het nieuwste aanbod én méér!

Uw Investering

Een investering die uw specifieke situatie past en voldoet aan uw risico- en rendementseisen is niet altijd makkelijk te vinden. Of u nu investeert in een bedrijfspand, recreatiewoning, winkelpand, kantoorpand of woning,  u vindt het aanbod op VGBO.

Investeren in vastgoed kent een aantal voordelen ten opzichte van investeringen in obligaties of aandelen. Te weten inflatie ongevoeligheid, minder gevoelig voor conjunctuur, hogere rendementen dan obligaties, en natuurlijk de tastbaarheid van het product. Het is niet iets dat u uit de lucht plukt; u ziet precies wat van u is en kiest precies dat wat bij u past. Wij adviseren u echter wel gebruik te maken van een specialist om u te begeleiden gedurende het proces van uw investering. Dit tijdens aankoop, verkoop en/of het ontwikkelingstraject, maar ook tijdens de exploitatieperiode. Een vastgoedbeheerder scheelt u veelal geld, zorgen en risico's en zorgt voor een optimaal resultaat uit uw beleggingspand.

Wij bieden u de keuze uit een aantal vastgoed beleggingen, elk met voldoende informatie voor een duidelijke risico-rendements profiel zodat we voor iedere belegger en beleggingsportefeuille een weloverwogen mogelijkheid bieden. Bekijk hier het aanbod of doe hier uw rendementsberekening.

Op VGBO vindt u beleggingspanden van eigenaren en tussenpersonen. VGBO is een onafhankelijk portaal.