Zoeken in aanbod

of type een zoekwoord

Mailservice

Meld u aan en blijf gratis op de hoogte van het nieuwste aanbod én méér!

Over ons

VastGoedBeleggingenOnline is het eerste en enige onafhankelijk online platform dat op eenvoudige en transparante wijze vraag en aanbod van vastgoedbeleggingen bij elkaar brengt. Het marketingplatform geeft eigenaren en tussenpersonen de mogelijkheid om hun object tegen een aantrekkelijke prijs online aan te bieden. Aan de basis van het idee ligt een groep ervaren vastgoedprofessionals die de transparantie in de vastgoedmarkt wil bevorderen, vandaar dat wij zelf ook geen makelaarsactiviteiten verrichten.

Onafhankelijk platform
VGBO voert zelf geen makelaarsactiviteiten uit. Het online platform is een marketing tool en dient als verlengstuk van uw huidige online en offline activiteiten. U blijft zelf de regisseur en staat direct in contact met ge�nteresseerden.

Effici�nt zichtbaar
Wij spelen in op de behoeften van (particuliere en professionele) vastgoedprofessionals en bedrijfsmakelaars om de online zichtbaarheid te vergroten. In het snelle, digitale tijdperk is dit essentieel maar levert via eigen kanalen vaak niet het gewenste resultaat op. VGBO speelt u in op de verschuiving van offline naar online en maakt meetbaar hoe vaak uw aanbod wordt bekeken.

Helder product
Andere aanbieders werken met ondoorzichtige producten en commissies. Wij bieden u heldere producten met extra exposure via Twitter voor een vaste, gunstige prijs. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Dat is wel zo prettig in deze tijd !

Gebruiksvriendelijk
De meeste websites zijn vanuit techniek bedacht en daarom voor veel mensen 'abacadabra'. VGBO.nl is ontwikkeld met behulp van (particuliere en zakelijke) vastgoedbeleggers en bedrijfsmakelaars. Uitkomst is een gebruiksvriendelijk platform, wat er goed uit ziet en waar juist u direct mee uit de voeten kunt!

Wilt u een object aanbieden? Maak dan in vier simpele stappen een account aan!