Zoeken in aanbod

of type een zoekwoord

Mailservice

Meld u aan en blijf gratis op de hoogte van het nieuwste aanbod én méér!

Vastgoed

Vastgoed is relatief veilig om in te investeren door de waardevastheid en het gegeven dat de opbrengsten uit een belegging in vastgoed in de regel meestijgen met de inflatie. Hierdoor kan vastgoed een solide investering worden genoemd die nog steeds aan populariteit wint. Investeren in vastgoed is niet zo riskant als een belegging in aandelen, maar levert u meer op dan een investering in obligaties.

U kunt natuurlijk zelf een pand kopen en dat verhuren, dat is echter veel werk. Behalve dat vastgoed een zeer kapitaalintensieve investering is vereist het veel kennis van zaken en kost het veel tijd. De meeste mensen kiezen er daarom voor om hun belegging onder te brengen bij een in vastgoedbeleggingen gespecialiseerde onderneming, zoals bijvoorbeeld een vastgoedbeheerder of beleggingsorganisatie.

Op VGBO.nl vindt u meer informatie en het aanbod van beleggingspanden. VGBO is een onafhankelijk portaal voor particuliere en zakelijke vastgoedbeleggers. Beleggers kunnen zelf objecten plaatsen op VGBO.nl