Zoeken in aanbod

of type een zoekwoord

Mailservice

Meld u aan en blijf gratis op de hoogte van het nieuwste aanbod én méér!

Beleggen in Vastgoed: Bedrijfspand

Beleggen in een bedrijfspand iets voor u? In het aanbod op deze website vindt u ze terug, en behalve bedrijfspanden vindt u onder andere woningen, kantoorpanden, winkelpanden, internationale objecten, en meer.

Nog steeds groeit het aandeel van vastgoedbeleggingen op de totale beleggingen. Deze populariteit heeft het voornamelijk te danken aan het gunstige risicoprofiel. Het risico dat u loopt bij beleggingen in vastgoed is minder dan het risico dat u zou lopen bij een belegging in aandelen, en het rendement is hoger dan dat van obligaties.

De afweging die u maakt of zult maken wanneer u besluit te beleggen in vastgoed is, is die van zelf een pand aanschaffen, er een huurder bij zoeken, onderhoud plegen, de financiën in de gaten houden (en zo voorts), of een partij inschakelen die zich heeft toegelegd op vastgoedbeleggingen. Bij een belegging in bijvoorbeeld een bedrijfspand zijn er veel aspecten van belang voor een geslaagde investering, het vergt de nodige expertise om het optimale uit uw geld te halen.

Op VGBO.nl vindt u het aanbod van verhuurde bedrijfspanden.