Zoeken in aanbod

of type een zoekwoord

Mailservice

Meld u aan en blijf gratis op de hoogte van het nieuwste aanbod én méér!

Vastgoed Investering

Een vastgoed investering is een langlopende belegging met een looptijd van gemiddeld minimaal vijf jaar. Gedurende de looptijd ontvangt u echter al rendement over uw belegging doordat uw pand verhuurd wordt, en wanneer de looptijd eindigt ontvangt u ook het door verkoop van het pand ontstane rendement.

Een vastgoed investering is over het algemeen een goede aanvulling op een bestaande aandelenportefeuille doordat een investering in vastgoed qua risico tussen aandelen en (staats)obligaties in ligt. Op deze manier spreidt u de risico’s die u loopt als u belegt. Op Vastgoed Beleggingen Online vindt u hier vrijblijvend meer informatie over. 

Bij een vastgoed investering komen andere risico’s kijken dan bij aandelen (grootste risico bij een belegging in aandelen: koersrisico), u moet bijvoorbeeld denken aan de kans dat er geen huurder voor uw pand gevonden kan worden ( leegstandsrisico ), of de huurder die de huur niet meer kan betalen. Informeer altijd naar de risico’s als u belegt. Wij adviseren gebruik te maken van een specialist om een goed risicoprofiel te maken.

Bekijk ook het aanbod van beleggingspanden onder de button aanbod.