Zoeken in aanbod

of type een zoekwoord

Mailservice

Meld u aan en blijf gratis op de hoogte van het nieuwste aanbod én méér!

Beleggen in Vastgoed: Bedrijfsruimte

Een belegging in een bedrijfsruimte is een investering met een stabiel rendement, want zowel het directe als het indirecte rendement stijgt mee met de inflatie. Een waardevaste, tastbare investering, dat is een investering in vastgoed. Niet verwonderlijk dat vastgoedbeleggingen nog steeds aan populariteit winnen.

Vooral mensen die reeds beleggingen in aandelen en/of obligaties bezitten ontdekken de kracht van vastgoedbeleggingen. Doordat vastgoedbeleggingen niet of minder vatbaar zijn voor de risico’s die men bij beleggingen in aandelen aantreft, is een belegging in bijvoorbeeld een bedrijfsruimte een goede aanvulling. Spreiding, en daarmee vermindering van financiële risico’s is wat volgt, door behalve in aandelen of obligaties, ook in vastgoed te investeren.

Bij vastgoed specifieke risico’s kunt u denken aan: leegstandrisico, renterisico, tegenpartijrisico. Middels onze expertise en ervaring op gebied van vastgoedbeleggingen kunt u deze risico’s sterk verkleinen. Wij maken goede, duidelijke afspraken die veel narigheid en teleurstellingen kunnen voorkomen. Bedenk u goed wat u zich om de hals haalt wanneer u op eigen houtje aan een vastgoedbelegging begint.

Doe nu een rendementsberekening of bekijk ons aanbod bedrijfsruimtes.