Zoeken in aanbod

of type een zoekwoord

Mailservice

Meld u aan en blijf gratis op de hoogte van het nieuwste aanbod én méér!

Onroerend Goed Makelaar

Vastgoed Beleggingen Online is een onroerend goed makelaar die u kan helpen bij het kopen of verkopen van onroerend goed. Om precies te zijn, onroerend goed is:

"Onroerend zijn de grond, de nog niet gewonnen delfstoffen, de met de grond verenigde beplantingen, alsmede de gebouwen en werken die duurzaam met de grond zijn verenigd, hetzij rechtstreeks, hetzij door vereniging met andere gebouwen of werken" (Nederlandse B.W., boek 3, art. 3, lid 1).

Wij als onroerend goed makelaar hebben veel ervaring en expertise waarmee wij u kunnen bijstaan en adviseren inzake de aan- of verkoop van uw pand. Vanzelfsprekend zijn wij ons er van bewust dat er vaak veel kapitaal gemoeid is bij overdrachten van onroerend goed, en daarom gaan wij uiterst zorgvuldig te werk. Op deze manier kunt u zich met een gerust hart met andere zaken bezighouden zonder al te veel vakspecifieke kennis te hoeven opdoen over onroerend goed makelaardij.

Laat de aan- en verkoop van onroerend goed over aan een makelaar, een onderneming met veel verstand van zake, en wees er gerust op dat wij dit goed doen.

Klik hier als u van plan bent uw pand te verkopen, of hier om ons aanbod onroerend goed te bekijken.