Zoeken in aanbod

of type een zoekwoord

Mailservice

Meld u aan en blijf gratis op de hoogte van het nieuwste aanbod én méér!
Druk deze pagina af

Zeewolde, Horsterplein 28, Flevoland

Algemeen
 
Type object: Gemengd gebruik
Koopsom: € 690.000,00 k.k.
Huuropbrengst: Op aanvraag
Status: beschikbaar/te koop
Objectcode: 379
modern pand op A-locatie in Zeewolde
Objectinformatie

Algemeen
Midden in het centrum van Zeewolde staat dit bedrijfspand te koop. Het pand staat op een uitstekende locatie naast een ruim parkeerterrein. Het pand heeft een centrumbestemming waarbij onder andere wonen op de verdiepingen mogelijk is.

Bestemming
Het pand beschikt over de bestemming “Centrum 1” met functieaanduiding sport. Binnen de bestemming zijn op de begane grond mogelijkheden voor een winkel, horecagelegenheid of consument verzorgende dienstverlening. Op de verdieping is wonen een mogelijkheid.

Indeling
Het pand beschikt over een moderne glazen pui met aan de voorkant vides op de verdiepingen. Het pand beschikt totaal over ca. 470 m2 BVO (ca. 410 m2 VVO) verdeeld over drie verdiepingen.
De begane grond beschikt over een entree,hal toiletten, een receptie ruimte en grote zaal van bijna 100m2. Langs de voorgevel van het pand is een vide van 2,5 meter breed. Op de verdieping van het pand beschikt over een grote ruimte van 96 m2 en drie ruimten van ieder tussen de 10 en 20 m2. De tweede verdieping van het pand bestaat uit een grote open ruimte met aan beide kanten een vide.

Bijzonderheden
- Midden in het centrum van Zeewolde
- Moderne uitstraling met een glazen pui en vides.
- Het pand beschikt over een modern ventilatiesysteem
- Mogelijkheid tot het realiseren van appartementen
- bijzonder geschikt voor een hotel ivm Lelystad airport

Locatie van het object