Algemeen
Type object: Horecapand
Koopsom: € 599.000,00 k.k.
Huuropbrengst: € 49.776,00
Status: beschikbaar/te koop
Objectcode: 399
Beleggingsobject (deels verhuurd) in Anna Paulowna
Objectinformatie
Laatste wijziging : ma 17 okt 2022 14:00
Land : Nederland
Provincie : Noord-Holland
Oppervlakte : 254 m2
Huurdetails/ huurinformatie
Objectinformatie

Nu in de verkoop bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Een beleggingsobject in geheel verhuurde staat: hotelexploitatie op de eerste verdieping en (horeca)bedrijfsruimte op de begane grond.

Het hotel/pension (verhuurd)
De 7 hotelkamers op de eerste verdieping hebben een zelfstandige opgang. Alle kamers hebben twee éénpersoons boxsprings, een eigen douche en toilet, bureau en kledingkast.

De hotelkamers zijn momenteel langdurig  verhuurd aan een bemiddelingsbedrijf t.b.v. internationale werknemers (expats). De huurinkomsten zijn:  € 39.576,- vrij van btw per jaar (excl. servicekosten). De huurtermijn is tot en met 2028.

De bedrijfsruimte op de BG (verhuurd)
Voorheen werd het pand ruim 20 jaar geexploiteerd door de verkopers zelf als zijnde restaurant en hotel. De horecaruimte beschikt over ca. 50 zitplaatsen. Er is een half open keuken en aparte opslag aanwezig. 

Op het voorgelegen terras is plaats voor 40 personen. Het restaurant wordt verhuurd voor huurprijs van € 10.200,- vrij van btw per jaar. De huurtermijn voor de begane grond is tot en met november 2025.

Locatie
Anna Paulowna (Van Ewijcksluis) is een dorp in de provincie Noord-Holland, ten noorden van de Anna Paulownapolder, op de rand van de Waddenzee en het Amstelmeer. De gemeente bestaat tevens uit de kernen Anna Paulowna, Hippolytushoef en Den Oever en heeft circa 48.000 inwoners (CBS, 1 januari 2019).

Tussen Van Ewijcksluis en het voormalige eiland Wieringen ligt de Amsteldiepdijk. In 1924 werd deze dijk gedicht. Het Amsteldiep, een van de toegangen naar de Zuiderzee, werd afgesloten en op dezelfde plaats ontstond het huidige Amstelmeer.

Bestemming
Bij de gemeente Hollands Kroon valt het onderhavige vastgoed geheel in het vigerend bestemmingsplan "Van Ewijcksluis" (vastgesteld op 25 april 2013). Het registergoed is volgens artikel 8 van bovengenoemd bestemmingsplan bestemd als: "Horeca". Daarnaast is de dubbelbestemming ‘’Waterstaat – Waterkering’’. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden. 

Samenvatting
- vraagprijs: € 599.000,- k.k.
- huuropbrengst hotel: € 39.576,- vrij van btw per jaar (excl. servicekosten)
- huuropbrengst restaurant: € 10.200,- vrij van btw per jaar
- Totale huurinkomsten (bij volledig verhuurd): € 49.776,- vrij van btw per jaar
- Overname: in overleg

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

Foto Anna Paulowna, Binnenhaven  2
googlemaps